Atelierele de creaţie ”Oamenii din spatele lucrurilor” - 30 mai 2014

\r\n

 

\r\n

               Muzeul de Etnografie Botoşani, în parteneriat cu Asociaţia Buzzmedia şi Centrul Europe Direct Botoşani, organizează atelierele de creaţie cu denumirea ”Oamenii din spatele lucrurilor”, ce se vor desfăşura în perioada 30 mai – 1 iunie 2014.

\r\n

            Organizatorii îşi propun să redescopere şi să promoveze valoarea şi frumuseţea artei populare tradiţionale, să le arate tinerilor posibile modele de urmat, să le dezvolte gustul şi sensibilitatea artistică, toate acestea în cadrul mai multor ateliere: împletituri din sfoară, confecţionare de păpuşi şi decoraţiuni din pănuşi, miniaturi din lemn, iconografie (pictură de icoane pe sticlă).

\r\n

            Vor fi puşi faţă în faţă, pe de o parte, copiii dornici să deprindă abilităţi de confecţionare a diferitor accesorii sau jucării, din materiale aflate la îndemâna oricui, iar de cealaltă parte, artiştii care au dedicat timp, pasiune şi talent pentru practicarea unor asemenea meşteşuguri.

\r\n

             Mâini mici vor fi purtate cu răbdare şi iscusinţă de alte mâini mai mari pe drumul creării propriilor artefacte; micii meşteri vor deveni ei înşişi ”oamenii din spatele lucrurilor”, la Muzeul de Etnografie Botoşani, din Bulevardul M. Eminescu, nr. 50, în zilele de vineri, 30 mai și sâmbătă, 31 mai, orele 15.00-17.00 şi duminică, 1 iunie, orele 10.00-12.00.

Publicat în Timp Liber

Localizare si contact

  • Localizare si Contact
    !