Biblioteca Judeţeană Botoşani vă invită la teatru

     

\r\n
\r\n

        Miercuri, 11 iunie 2014, ora 14:00, în Sala de Lectură a Secţiei de Împrumut Carte pentru Copii, instituţia de cultură botoşăneană vă invită la o interesantă acţiune în care, la loc de cinste, vor sta arta teatrală şi colecţia de cărţi a bibliotecii.            Intitulată “Invitaţie la Teatru”, manifestarea ce îi va avea ca invitaţi speciali pe actorii teatrului Mihai Eminescu Botoşani,  Irina Mititelu şi Cezar Amitroaei, îşi propune să evidenţieze aspecte ale istoriei teatrului din localitate, prin prisma documentelor existente în bibliotecă.

\r\n

            Alături de invitaţi, partenerii evenimentului – elevii clasei a IV-a A “Step by Step” de la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” Botoşani,  vor realiza un studiu de caz, dar şi o activitate pe ateliere, unde nu vor lipsi jocul de rol, jocul cu marionete, precum şi punerea în scenă a unor frumoase piese de teatru pentru copii.

\r\n

            La evenimentul organizat de prof. înv. primar Olguţa- Cătălina Stanciu, înv. Elena Grunzu şi bibliotecarii Mihai Cornaci, Ana Telenin şi Costel Dorin Grigoruţă, intrarea este liberă, fiind aşteptaţi să participe elevi, actori, părinţi şi bunici.

Publicat în Timp Liber

Localizare si contact

  • Localizare si Contact
    !